Werkwijze

Zodra je in de juiste sfeer bent gekomen na het bekijken van onze trouwfilms maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bekijken dan jullie dagprogramma en natuurlijk de belangrijkste filmmomenten tijdens de dag.

Voorbereiding op filmen

Na ons gesprek kunnen we al beginnen met de voorbereidingen voor de trouwfilm: waar gebruik ik welke camera’s? Waar zet ik de drone in? Is het handig om de locatie vooraf te bezoeken? Is er een extra cameraman nodig? Willen jullie een Save the Date of een Same Day Edit? En meer van deze vragen.
Dankzij mijn uitgebreide ervaring (inmiddels heb ik al meer dan 250 trouwfilms gemaakt) heb ik vaak goede tips voor de filmmomenten.

Pakketkeuze

Nadat we al jullie wensen in kaart hebben gebracht, stellen we vast welk pakket hier het beste bij past. Zijn er extra uren nodig of moet er vooraf al gefilmd worden dan kan dat natuurlijk altijd (denk aan een Save the Date of een introductiefilmpje van jullie beiden)!

Montage trouwfilm

Na het filmen van jullie trouwfilm begin ik snel met de montage. Jullie trouwfilm voorzie ik van de door jullie gekozen muziek. Meestal maak ik een drietal versies van jullie trouwdag zodat er altijd een gelegenheid is om jullie dag terug te kijken. De uiteindelijke trouwfilms zijn binnen 3 weken al klaar!

Bezorging trouwfilms

De trouwfilm lever ik aan op een flash drive in een stijlvol doosje. Bij de aflevering van de films ontvangen jullie ook de factuur. Een aanbetaling is niet nodig.

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat