Videograaf bruiloft

Bent u op zoek naar een videograaf voor uw bruiloft? Zorg ervoor dat u deze speciale dag in uw leven nooit meer vergeet en leg uw bruiloft vast op film. Elke opdracht wordt door ArtVideo met plezier, creativiteit en passie vast gelegd. Het resultaat? Een trouwfilm waar u de rest van uw leven graag naar kijkt. Samen in overleg met u gaan we bepalen wat de inhoud en de stijl van uw video wordt.

ArtVideo; Videograaf bruiloft

ArtVideo is een videograaf bruiloft specialist en verzorgt landelijk de trouwfilms. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat we van tevoren goed gaan nadenken over meerdere details van uw trouwfilm. Wij hebben voor u op een rijtje gezet waar u over na kunt denken:

  • Welke muziek gaat er jullie trouwfilm naar voren komen? Muziek bepaalt de sfeer!
  • Hoe lang gaat de trouwfilm worden? Hoe korter de film, hoe boeiender deze blijft.
  • Welk deel van de bruiloft wilt u het meest in beeld hebben?
  • Zijn er nog speciale wensen?

Uiteraard kan ik u helpen met het plan maken van uw perfecte video.

De bruiloft van uw leven

Vlak voor uw bruiloft zullen we telefonisch alle details nogmaals doornemen. Hierdoor voorkomen we dat er elementen van uw dag worden vergeten doordat deze er later bij zijn gekomen. Op de trouwdag zelf zult u nauwelijks merken dat ik aanwezig ben, zodat u maximaal kunt genieten van uw mooie dag. Ik heb altijd meerdere camera’s bij mij, zodat ik continue kan filmen en geen moment mis.

Na de bruiloft ga ik direct aan de slag met het monteren van al het beeldmateriaal. Binnen één week kan ik u al een leuke preview laten zien en binnen 3 weken is het schitterende eind resultaat helemaal compleet af. Ik lever de film af op meerdere dvd’s, zodat u er zeker van bent dat deze video ook nooit verloren zult gaan.

Videograaf bruiloft boeken?

Videograaf bruiloft boeken? Of wilt u eens langs komen voor een kennismakingsgesprek? Kom gerust eens langs, ik sta u graag te woord. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we al uw wensen bespreken en kunnen we samen kijken hoe de dag van uw leven perfect op film kan worden vast gelegd. U kunt mij vrijblijvend bereiken op 0318 – 63 40 90 of ga naar contact.

Ga naar contact

ArtVideo, de trouwfilm- en bedrijfsfilm specialist

Een verhaal vertalen in beelden. Of het nu gaat om een prachtige trouwfilm of een strakke bedrijfsfilm. ArtVideo maakt er een boeiend verhaal van. Maar wie is de man achter ArtVideo? Ik stel mijzelf graag even voor.

 

Meer over ArtVideo

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!