Videograaf bruiloft

Ben je op zoek naar een videograaf voor je bruiloft? Zorg ervoor dat je deze speciale dag in je leven nooit meer vergeet en leg je bruiloft vast op film. Elke opdracht wordt door ArtVideo met plezier, creativiteit en passie vast gelegd. Het resultaat? Een trouwfilm waar je de rest van je leven graag naar kijkt. Samen in overleg gaan we bepalen wat de inhoud en de stijl van je video wordt.

ArtVideo: videograaf bruiloft

ArtVideo is een videograaf bruiloft specialist en verzorgt landelijk de trouwfilms. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat we van tevoren goed gaan nadenken over meerdere details van je trouwfilm. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet waar je over na kunt denken:

  • Welke muziek gaat er in jullie trouwfilm naar voren komen? Muziek bepaalt de sfeer!
  • Hoe lang gaat de trouwfilm worden? Hoe korter de film, hoe boeiender deze blijft.
  • Welk deel van de bruiloft wil je het meest in beeld hebben?
  • Zijn er nog speciale wensen?

Uiteraard kan ik je helpen met het plan maken van de perfecte video.

De bruiloft van je leven

Vlak voor de bruiloft zullen we telefonisch alle details nogmaals doornemen. Hierdoor voorkomen we dat er elementen van de dag worden vergeten doordat deze er later bij zijn gekomen. Op de trouwdag zelf merk je nauwelijks dat ik aanwezig ben, zodat jij maximaal kunt genieten van deze mooie dag. Ik heb altijd meerdere camera’s bij mij, zodat ik continue kan filmen en geen moment mis.

Na de bruiloft ga ik direct aan de slag met het monteren van al het beeldmateriaal. Binnen één week kan ik je al een leuke preview laten zien en binnen 3 weken is het schitterende eindresultaat compleet af. Ik lever de film af op meerdere dvd’s, zodat je er zeker van bent dat de video nooit verloren gaat.

Videograaf bruiloft boeken?

Videograaf bruiloft boeken? Of wil je eens langskomen voor een kennismakingsgesprek? Ik sta je graag te woord. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we al je wensen bespreken en kunnen we samen kijken hoe de dag van je leven perfect op film kan worden vastgelegd. Je kunt mij vrijblijvend bereiken op 0318 – 63 40 90 of ga naar contact.

Ga naar contact

ArtVideo, de trouwfilm- en bedrijfsfilm specialist

Een verhaal vertalen in beelden. Of het nu gaat om een prachtige trouwfilm of een strakke bedrijfsfilm. ArtVideo maakt er een boeiend verhaal van. Maar wie is de man achter ArtVideo? Ik stel mijzelf graag even voor.

 

Meer over ArtVideo

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!