Trouwauto huren

Jullie willen een klassieke trouwauto? Een geweldige huwelijksdag vergt een speciale trouwauto. Ook dat hebben we in huis. Een fraaie replica van een Porsche 356 speedster met voldoende ruimte voor bestuurder en de jurk!

Trouwauto zelf besturen

De auto kan zelf bestuurd worden en is volledig verzekerd. De avond voor jullie bruiloft kan deze bezorgd worden of op locatie opgehaald. De klassieke lijnen en de open kap (ook dicht te rijden!) geven jullie bruiloft een heel stijlvol aanzien.

Een trouwauto huren?

Door het huren van een trouwauto maak je je bruiloft helemaal compleet. Meer weten over het huren van een trouwauto? Je kunt mij vrijblijvend bereiken op 0318 – 63 40 90 of ga naar contact.

Ga naar contact

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat