Tarieven

Een overzicht van de tarieven:

Onderdelen Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Filmuren 7 uur 9 uur 12 uur
Vrije muziekkeuze  Ja  Ja  Ja
Trouwvideo 60-90 min.  Ja  Ja  Ja
Trouwclip 3-5 min.  Inclusief  Inclusief
Gebruik Drone  Ja  Ja
Levertijd 3 weken 3 weken 3 weken
Same Day Edit Optie Optie Ja
Prijs* € 1095,- € 1295,- € 1495,-

* De prijzen zijn inclusief BTW
* Extra uren zijn natuurlijk altijd mogelijk
* Een “Save the Date Clip” behoort ook tot de mogelijkheden 

Bekijk ook onze trouwfilms

Foto & Video?

In samenwerking met Melissa Ouwehand van Selijn fotografie hebben we een zeer aantrekkelijk geprijsd pakket samengesteld. Inhoud zoals in pakket 3 en in combinatie met een professionele fotoreportage, alles in 1 dus! De kosten hiervoor bedragen slechts €3495.- (exclusief trouwalbum).

Wil je een onvergetelijke film laten maken?

Laat de mooiste dag van je leven vastleggen in een trouwfilm, zodat je de dag op een later tijdstip kunt herbeleven. Wanneer jullie mij boeken kom ik eerst langs voor een kennismakingsgesprek voor we alles definitief in de agenda zetten. Hebben jullie een goed gevoel bij onze kennismaking? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag.

Helemaal enthousiast geworden door alles dat je op mijn website hebt gezien? Boek mij dan direct.
Ik wil boeken Bekijk mijn trouwfilms

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat