Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Mijn achtergrond bevindt zich in de retail (elektronica) waar ik 15 jaar actief ben geweest. In die periode heb ik een aantal opleidingen gevolgd om mij te gaan richten op mijn huidige vak.

“Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren”

Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen! Op dit moment heb ik al meer dan 100 bruiloften mogen filmen. Dankzij de enthousiaste bruidsparen en de steeds voortschrijdende techniek blijft het iedere keer weer een uitdaging!

Contact met ArtVideo

Willen jullie gebruik maken van mijn passie voor het vak en mijn vakkennis? Wil je deze onvergetelijke dag voor altijd bij je houden? Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden om jullie eigen trouwfilm te laten realiseren! Je kunt mij vrijblijvend bereiken op 0318 – 63 40 90 of ga naar contact.

Ga naar contact

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat