Hoogseizoen!

Met niet minder dan 8 bruiloften alleen in juni zit ik heerlijk vol. Wat is het toch gaaf om te zien, de verscheidenheid aan bruidsparen, de manier waarop iedereen hun dag persoonlijk weet te maken, schitterend. Dat is volgens mij ook de essentie van een bruiloft. Dicht bij je zelf blijven, bij je eigen smaak en voorkeuren. Dát vormt de basis voor een topdag!

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat