Herfstbruiloft

Je moet een beetje geluk en durf hebben maar als alles dan meezit...Wat een prachtige dag werd het. Als er iets mooi is qua kleuren en sfeer dan is dat wel trouwen in de herfst. Nicolien en Edwin hadden alles mee. De voorspellingen waren niet best maar de zon scheen volop! Het was zo goed dat ze gewoon buiten konden trouwen, niet verkeerd op 4 november! De prachtige achtergrond van het rivierenlandschap en kasteel Rhederoord deden de rest...

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat