De eerste bruiloft van 2018 alweer.

Wat leuk om zo snel in 2018 alweer het trouwseizoen te mogen starten! Vin en Quyen trouwden in de schitterende omgeving van Berg en Dal. Ik heb al veel multiculturele bruiloften mogen vast leggen maar dit was mijn eerste Vietnamese plechtigheid. Leuk om te zien hoe iedere cultuur weer zijn bijzondere gebruiken kent. Dat houdt het filmen ervan ook zo boeiend en afwisselend!

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat