Een prachtig trouwjaar

Nog een paar in december en dan zit het filmjaar er op. Wat een fijne bruiloften heb ik mogen filmen! Prachtige mensen die hun liefde aan elkaar verklaren, het blijft super om dat van zo dichtbij mee te mogen maken. Als je dit dan ook nog eens mag vereeuwigen... Met heel veel plezier en enthousiasme kijk ik dan ook al weer uit naar 2018!!

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat