Bruiloft video laten maken

Je hebt verschillende mogelijkheden om een bruiloft video te laten maken bij ArtVideo. Daarom maken we eerst kennis in ongedwongen sfeer om je wensen in kaart te brengen over onder andere de stijl van de bruidsreportage en de locatie. Ook kijken we of het klikt, zodat jullie zo ontspannen mogelijk zijn tijdens het filmen op de dag zelf. Dat heeft immers een positief effect op de trouwfilm. Om de film persoonlijk te maken is het alvast handig om na te denken over de muziek die je wilt gebruiken. Zo zet je de toon voor je bruiloft video. Heb je speciale wensen? Laat het mij weten! Samen bekijken we hoe we dit voor jullie kunnen realiseren. Bekijk alvast trouwfilms die ik voor anderen heb gerealiseerd. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden.

Bruiloft video

Bekijk een voorbeeld van een bruiloft video van ArtVideo hieronder:

Tijdsduur trouwfilm

Deze hangt sterk af van jullie wensen en het dagprogramma, denk bijvoorbeeld aan stukjes en speeches. Meestal maak ik 3 versies. Een lange gemonteerde versie van 60-90 minuten of langer, een samenvatting van 12-15 minuten en een videoclip van 3-5 minuten.

Realiseren huwelijksfilm

Vlak voor de grote dag hebben we nog kort contact om de dag door te spreken. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat ik zo min mogelijk opval. Om elk moment te kunnen vastleggen vanuit verschillende hoeken, heb ik meerdere camera’s bij me. Natuurlijk gebruik ik alleen de beste apparatuur waar onder meer ook een drone van uitmaakt. De bruiloft video wordt gerealiseerd in FullHD, High Definition. Mocht het nodig zijn dan zorg ik voor een tweede cameraman die standby staat. Het streven is om de montage van de bruiloft video binnen 3 weken af te ronden. Vaak kan ik binnen een week (!) al een eerste preview laten zien van de bruiloft video. "ArtVideo maakt trouwfilms door heel Nederland"

Save the date film

De save the date is een super originele manier om je gasten uit te nodigen. Maak indruk op familie en vrienden met een prachtige en persoonlijke film. Je spaart de kosten van een trouwkaart (en de postzegel!) uit en kunt alvast een tipje van de (bruids)sluier oplichten.

Wil je een onvergetelijke bruiloft video laten maken?

Wil je meer informatie over het laten filmen van een bruiloft video? Neem dan contact op met mij of plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. ArtVideo is dé videograaf voor je bruiloft). Je kunt mij vrijblijvend bereiken op 0318 - 63 40 90 of ga naar contact. Ga naar contact

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat