Een bijzonder gave bruiloft

Karin en Pieter gaven mij een bijzondere uitdaging: Van hun bruiloft iets speciaals maken anders dan anders. Vanuit hun werk waarbij zij onder andere met een drone prachtige opnames maken van de wonderen der natuur lag hun lat voor wat betreft de videografie hoger dan gemiddeld. Daar moest ik natuurlijk wat extra's voor uit de kast halen! De ceremonie bijvoorbeeld heb ik met niet minder dan 7 (!) camera's vastgelegd. Op die manier is deze vanuit alle hoeken te bekijken, waanzinnig! (en wát een montage-werk). Natuurlijk ging ondanks de harde wind de drone ook nog de lucht in. Ze waren gelukkig superblij met het eindresultaat en ik natuurlijk ook!

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat