Bedrijfsfilm laten maken

Hieronder zie je voorbeelden van bedrijfsfilms die ik recentelijk hebben gemaakt. ArtVideo maakt voornamelijk bedrijfsfilms voor ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf. Wil je voor jouw bedrijf ook graag kort en krachtig laten zien wat je je klanten te bieden hebt en waarvoor je staat? ArtVideo vat jouw boodschap samen in een boeiend verhaal. Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Recente bedrijfsfilms

Van Roekel Landelijke Houtbouw

Van Roekel Landelijke Houtbouw

Klik hier

Friesland Campina

Friesland Campina

Klik hier

Banketbakkerij Mekking

Banketbakkerij Mekking

Klik hier

Masters in Lean

Masters in Lean

Klik hier

BYTR Architecten

BYTR Architecten

Klik hier

De mooiste dag van je leven, vastgelegd in een trouwfilm!

Laat de mooiste dag van je leven vereeuwigen door deze vast te leggen in een trouwfilm. Zo kun je wanneer jij dat wilt deze speciale dag herbeleven. ArtVideo vertaalt jullie verhaal in beelden. Met passie en creativiteit worden de mooiste momenten en kleinste details vastgelegd. Het resultaat is een persoonlijke en unieke trouwfilm op maat.

Ik wil nu boeken

Over ArtVideo

Mijn naam is Arthur Huizinga, ik ben getrouwd (natuurlijk!) en trotse vader van twee zonen en één dochter. Ik ben mijzelf bezig gaan houden met het maken van professionele trouwfilms sinds 2007. Filmen doe ik zolang ik me kan herinneren, het monteren deed ik vroeger met een videorecorder en een cassettedeck. De afgelopen jaren is daar wel wat verandering in gekomen!

WhatsApp chat